In memoriam: Gerrit Schutten

In memoriam, mijn vader Gerrit Schutten.

Na een oneerlijke strijd tegen zijn ziekte is misschien wel mijn grootste fan, op 15 oktober j.l. overleden. Mijn vader was vanaf begin jaren 80 al actief bij de Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn en heeft de oprichting van de Hellendoorn Rally meegemaakt en ook aan meegeholpen o.a. als materiaal man en starttoren official. De voorliefde voor de autosport is door mijn vader er bij mij met de paplepel ingegoten en ik vergeet nooit meer hoe ik als klein manneke in de manage in Hellendoorn op mijn loopfiets mee ging met mijn vader en de avond erna vol bewondering keek naar wat mijn vader deed op het podium, tezamen met Piet van der Veer.
Na elke rally wedstrijd die ik bezocht had, had ik een “nabeschouwing” met mijn vader en vertelde ik over wat ik meegemaakt had tijdens die rally en hoe de uitslag tot stand kwam.
Gisteren kwam ik thuis van de Rallye Köln Ahrweiler, mijn eerste wedstrijd na zijn overlijden, en heb ik dat gesprek ontzettend gemist…

Pa het ga je goed en ik mis je nog steeds ontzettend!